Η «Rich Drop» ιδρύθηκε το 2016 μετά από πολύ σχεδιασμό και μελέτη για ένα βέλτιστο αποτέλεσμα σε κάθε κόσμημα που προσφέρουμε, καθώς και την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης για γρήγορη και άνετη εξυπηρέτησή σας με τη βοήθεια της SparkPlug™.

Παρατηρώντας την παγκόσμια αγορά μέσω διαδικτύου νιώσαμε την ανάγκη να προσφέρουμε μια φρέσκια πρόταση. Κάτι που δεν μπορεί να βρεθεί σε μια κορεσμένη βιομηχανοποιημένη αγορά όπου τα πάντα επαναλαμβάνονται.

Όταν φοράμε κοσμήματα θέλουμε να νιώθουμε ξεχωριστοί από το σύνολο, καθώς εξ αρχής και ανά τους αιώνες ήταν επίδειξη πλούτου και δύναμης και όχι κάτι που όλοι θα μπορούσαν να έχουν. Αυτό είναι και το δικό μας ζητούμενο. Να σας κάνουμε να νιώσετε μοναδικοί με limited edition χειροποίητα προϊόντα κατασκευασμένα με ιδιαίτερη επιμέλεια σε όλα τους τα μέρη.

Προς επίτευξη αυτού, στη «Rich Drop» κατασκευάζονται κοσμήματα συνδυάζοντας νέα υλικά με τον παραδοσιακό τρόπο κατασκευής και τις τάσεις της σύγχρονης εποχής.

Η τεχνική με ρητίνες που χρησιμοποιούμε μας επιτρέπει να δημιουργούμε ένα ξεχωριστό καμβά ή γλυπτό για τον καθένα/καθεμία από εσάς, που είναι ξεχωριστό σαν δακτυλικό αποτύπωμα. Έτσι σχεδόν κάθε κόσμημα είναι ανεπανάληπτο και μοναδικό και όταν το αποκτήσετε θα γνωρίζετε ότι είναι προορισμένο για εσάς και δεν μπορεί να έχει το ίδιο κάποιος άλλος στον κόσμο.

Απευθυνόμαστε σε όλες τις ηλικίες, δημιουργούμε κοσμήματα απ όλες τις εποχές αντλούμε έμπνευση από διάφορους πολιτισμούς ανά την υφήλιο και την απεριόριστη πολιτιστική τους κληρονομιά, για να βρείτε αυτό που σας εκφράζει περισσότερο.

Κοσμήματα που θα σας συνοδεύσουν καθημερινά σε όλες τις περιστάσεις, σχεδιασμένα με μια σύγχρονη ματιά, κομψά και ελαφριά στην κατασκευή τους. Προορισμένα να μην σας ενοχλούν όταν τα φοράτε αλλά για να λάμπετε από αυτοπεποίθηση, στυλ και κομψότητα.

Όλοι αξίζουν μια σταγόνα πολυτέλειας στην καθημερινότητά τους. Εμείς την σχεδιάζουμε και σας την προσφέρουμε.